Beautiful Me “Beleeft” het

Beautiful Me “Beleeft” het

Op zondag 6 april stonden wij op het Be-Leef evenement in Nieuwegein.
Een evenement voor ontspanning, sfeer, wonen, muziek,  (inner-)beauty, fashion en alles wat het leven voor jou mooi maakt. Met een vleug aardse spiritualiteit.

Beautiful Me was aanwezig om onze activiteiten onder de aandacht te brengen en dat is gelukt. We hadden een deel van onze accessoires en make-up meegenomen en gaven tips op het gebied van styling en kleur. Ook konden vrouwen plaats nemen op de visagiestoel voor een make-up touch-up.

Beautiful Me op Be-Leef

Beautiful Me op Be-Leef

De organisatie van dit evenement was top en de sfeer ontspannen. Wij hadden het echt super naar ons zin en we kregen een hoop positieve reacties. Dit smaakt naar meer dus houd de website in de gaten want je gaat ons zeker vaker zien op evenementen. Heb je zelf een evenement en wil je dat wij hierbij aanwezig zijn neem dan vrijblijvend contact met ons op.